sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

When life gives you lemons...


... make lemonade. Niinhän se menee. Elämässä menee kylläkin nyt niin hyvin, että sitruunat haetiin kaupasta. Ohjeeseen hain mittasuhteita amerikkalaisista blogeista ja yksi mainostikin itseään PERFECT LEMONADENA, niin pitihän se sitten tietty ottaa ohjeeksi :)

Eli amerikkalaisilla mitoilla
1 cup sitruunan mehua (noin 2-3 sitruunaa)
1 cup sokeria
1 cup vettä

Sokeri lisättiin kiehuvaan veteen ja keitettiin hetki. Sitten sitruunamehu sekaan ja noin 5 kuppia kylmää vettä perään ja jääkaappiin viilentymään!

Olin pikavisiitillä mökillä ja selvisin elämäni ensimmäisistä rapujuhlista kunnialla! Juhlien loppupäässä rapujen avaus sujui jo kuin vanhalta konkarilta. Serkkujen miehet oli innostuneet torstaina ravustamaan ja perjantaina oli sitten rapua tarjolla koko paikalla olevalle suvulle. Vähän harmitti kun kamera jäi kotiin, niin tästä tapahtumasta ei ole nyt dokumenttia... Oli meinaan aika tunnelmallista siinä syödä ja juoda Päijänteen rannalla auringonlaskussa :)

Mustikoita on mökille tullut tänä vuonna toooosi paljon ja keräilin jo muutaman kipollisen maistiaisia kotiin. Kotona kaapissa sattui olemaan vanhaksi menevää maitoa ja paljon kanamunia, eli loogisin vaihtoehto oli pyöräyttää pannari, koska tällä ihanalla kesäsäällä ei lettujen paisto suuremmin houkuta... Pannarin resepti on aina jääkaapin ovessa Iittalan magneetin muodossa:
sekaan meni noin 3 desiä mustikoita. Voilá!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti