torstai 2. heinäkuuta 2009

Leipää ja läskiä

Top Chefin budjetti on tässä kuussa aika tiukalla, joten lähdin eilisiin kokkailuihin Marttaliiton Penninvenyttäjän keittokirja kädessä. Tuloksena oli läskisoossia ja perunaa, joka nimestään huolimatta on mahtavaa arkisapuskaa!

Läskisoosi

300g sian kylkiviipaletta
2 rkl vehnäjauhoa
4 dl vettä
2 dl maitoa
puolikas lihaliemikuutio
suolaa
mustapippuria
valkopippuria

Ruskista silputut possut, sekaan jauhot, joiden annetaan ruskistua. Päälle neste ja mausteet ja annetaan hautua vähintään puoli tuntia kannen alla välillä sekoitellen.

Tänään selailin Tastespottingia ja löysin iltapalalle mahtavan leipäidean. Grilled cheese eli juustotoast aprikoosihillolla kuulosti aika eksoottiselta, joten pitihän sitä kokeilla. Ja pitää kokeilla varmasti vielä monta kertaa uudelleen! Uskomatonta kyllä, kaapista löytyi aprikoosihilloa, goudaa JA cheddaria...

Saas nähdä miten köyhäilykuukausi jatkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti