maanantai 11. toukokuuta 2009

Ihan soosissa


Tämän tytön keittiötä ja varsinkin jääkaappia hallitsee aikamoinen arsenaali erilaisia kastikkeita. Varsinkin vielä asuessani entisen kämppikseni kanssa, joka jakaa tämän intohimon, oli soossien lukumäärä keittiössä aika huikea.

Yksi all time favorite on amerikkalainen cayennepippureista ja etikasta valmistettu Hot Sauce. Se muistuttaa vähän Tabascoa, mutta on miedompaa, eli sitä voi läträtä ruokaan suurempia määriä, mikä on aina hyvä juttu ;)

Onnekseni tulin juuri rapakon takaa matkoilta ja sieltähän tuota herkkua tarttui mukaan ja tuli yllämainitulle ystävälle myös tuliaisiksi... Viime maanantaina samainen ystävä järjesti kisastudion, jossa oli tietysti asiaankuuluvat eväät. Hot wingsejä ja ranskalaisia paremmaksi ei voi mennä lätkää seuratessa :) Hot Saucesta saa mahtavan kastikkeen kanansiiville, joten jaetaan ystäväni "salainen" resepti nyt kaikessa yksinkertaisuudessaan: eli tarvitaan vain niitä siipiä, sulatettua voita/margariinia ja Hot Saucea. Sitä tulisuutta voi sitten tietenkin säädellä kastikkeen määrällä.

Huhhuh hiki tulee kun vaan ajattelee :P


Lopuksi vielä otos jääkaapin ovesta, joka sisältää vain osan noista rakkaista ruoka-aineista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti