torstai 13. elokuuta 2009

Sweet and sour possua

Tastespottingia jälleen kerran selaillessa on silmään osunut ohje hapanimelälle possulle. Brown Eyed Bakerin ohje tuli mieleen tänään, kun kaivelin pakastimesta possun ulkofilepihvejä. Ohje on kanalle, mutta sovelsin sitä siis possun ulkofileelle. Pihvit leikkasin neljään osaan ja korvasin maissitärkkelyksen Ohrakkaalla.

Kastikkeeseen tein aika paljon muunnosta, osan jääkaapin sisällön, osan oman maun ja osan Seitsemän tähden keittokirjan mukaan.

2dl vettä ja tujaus häränlihafondia
Ananasmehu purkista
Tujaus appelsiinimehua
Mangososetta (käytin pilttipurkillisen)
2-3 rkl valkoviinietikkaa
2-3 rkl soijakastiketta
suolaa
pippuria
1 rkl ohrakasta

Ananakset kaadoin purkista possujen sekaan ja kastikkeen koko komeuden päälle. Lämpöä 175 ja noin tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti