Pimeyden torjunta jatkuu kotiruuan klassikolla eli lihakeitolla. Tässä kunnon slow foodia, kun lihaklöntti luineen muhii kattilassa :)
Eli ihan perinteisellä tyylillä:
noin kilo naudanlihaa (taisi olla lapaa), luineen päivineen
litran verran vettä
suolaa
mauste- ja mustapippureita kokonaisena
laakerinlehti
5 pientä perunaa
3 isoa porkkanaa
3 pientä salottisipulia
Vesi ja mausteet kiehumaan, liha tunniksi sekaan. Liha pois, pilkotut kasvikset tilalle kiehumaan, sillä aikaa liha palasiksi, ja lopuksi lihat sekaan. NAM!
Jälkkäriksi tänään uunijuustoa hillon kanssa, molemmat kaupan tuotoksia tosin ...
torstai 3. joulukuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti